Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2018

Print Print this release
18. Tammikuuta 2018

Bittiumin kehittämien mobiililaitteiden volyymitoimitukset Meksikon valtion viranomaisille alkavat

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 18.1.2018, kello 12.30

Bittiumin kehittämien mobiililaitteiden volyymitoimitukset Meksikon valtion viranomaisille alkavat

Meksikoon perustettu uusi toimipiste tukee asiakkaita Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

Oulussa, 18.1.2018 – Bittium on saanut Meksikon valtion viranomaisilta ensimmäiset tilaukset satelliittiviestintäjärjestelmään kehitetyistä mobiililaitteista. Tuotetilaukset koskevat vuonna 2015 aloitetussa tuotekehitysprojektissa kehitettyjä laitteita. Tuotekehitysvaihe on saatu onnistuneesti päätökseen ja laitteet ovat nyt volyymituotannossa. Näiden ensimmäisten tilausten kokonaisarvo on noin 2,0 miljoonaa euroa ja laitteet toimitetaan asiakkaille vuoden 2018 ensimmäisen neljänneksen loppuun mennessä. Mobiililaitteiden valmistus tapahtuu Suomessa.

Bittium on avannut Meksikoon toimipisteen, joka mahdollistaa korkealaatuisen asiakastuen paikallisille asiakkaille sekä auttaa edistämään myyntiä ja markkinointia Meksikossa ja muissa Latinalaisen Amerikan maissa. Meksikon toimipisteen vetäjäksi on nimitetty Fernando Castillo, jolla on pitkä kokemus Meksikon viranomaismarkkinasta.

”Nämä ensimmäiset volyymitilaukset uusista mobiililaitteista ovat jatkoa menestyksekkäälle tuotekehitysvaiheelle ja hyvälle yhteistyölle Meksikon viranomaisten kanssa. Laitteet ovat maailman edistyneimmät satelliittiviestintäjärjestelmään kehitetyt hybridilaitteet, joilla voi viestiä sekä satelliitti- että maanpäällisverkoissa. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme Meksikossa ensiluokkaista tukea ja paikallisia palveluita. Läsnäolomme Meksikossa antaa meille myös paremman näkyvyyden koko Latinalaisen Amerikan markkinaan”, sanoo Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

Meksikon toimipisteen lisäksi Bittiumilla on myynti- ja asiakastukitoimintaa Isossa-Britanniassa, Singaporessa ja USA:ssa. Bittium työllistää tällä hetkellä yli 600 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium - Defense & Security

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Puolustus- ja turvallisuusmarkkinoille Bittium tarjoaa moderneimmat ja suorituskykyisimmät tuotteet ja ratkaisut taktiseen tiedonsiirtoon ja tietoturvalliseen viestintään. Taktisen tiedonsiirron tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat laajakaistaisen puheen ja tiedonsiirron kaikille joukoille taistelukentällä. Tietoturvalliseen viestintään Bittium tarjoaa luotettavat ja sertifioidut mobiililaite- ja kyberturvallisuusratkaisut aina LUOTTAMUKSELLINEN-tasolle asti. Bittiumin vuoden 2016 liikevaihto oli 64,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,5 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com