Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2019

Print Print this release
21. Maaliskuuta 2019

Bittium SafeMove®-ohjelmisto GDE Trustissa Worcestershiressa varmistaa hoitotyöntekijöille helppokäyttöiset ja turvalliset etäyhteydet kriittisiin potilastietojärjestelmiin

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 21.3.2019, kello 14.00

Bittium SafeMove®-ohjelmisto GDE Trustissa Worcestershiressa varmistaa hoitotyöntekijöille helppokäyttöiset ja turvalliset etäyhteydet kriittisiin potilastietojärjestelmiin

Worcestershire Health and Care NHS Trust on yksi maailmanlaajuisista digitaalisista malliesimerkkiorganisaatioista (Global Digital Exemplars), jotka tarjoavat edistyksellistä hoitoa maailmanluokan digitaalisten ratkaisuiden ja innovaatioiden avulla

Oulussa, 21.3.2019 – Bittium SafeMove® -ohjelmistoratkaisu on otettu onnistuneesti käyttöön Worcestershire Health and Care NHS Trustissa varmistamaan helppokäyttöiset ja turvalliset etäyhteydet 2000 hoitotyöntekijälle. Windows- ja Android -laitteilla varustetuilla hoitotyöntekijöillä on SafeMoven ansiosta turvallinen ja vaivaton pääsy kriittisiin potilastietojärjestelmiin juuri siellä missä hoitoa tarvitaan. Worcestershire Health and Care NHS Trust on valittu yhdeksi Englannin digitaalisista malliesimerkkiorganisaatioista (Global Digital Exemplars ), jotka ovat kansainvälisesti tunnustettuja terveydenhuollon palveluntarjoajia. Esimerkkiorganisaatiot tarjoavat edistyksellistä hoitoa maailmanluokan digitaalisten ratkaisuiden ja innovaatioiden avulla, sekä jakavat oppejaan ja kokemuksiaan, jotta muut organisaatiot voisivat seurata heidän jalanjälkiään mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Worcestershire Health and Care NHS Trust -organisaatiolla on noin 2000 Windows- ja Android -laitteita käyttävää hoitotyöntekijää, jotka työskentelevät sairaalaympäristön ulkopuolella. He tarvitsevat laitteisiinsa huippuluokan tietoturvaa estämään verkkohyökkäyksiä ja suojaamaan terveyttä koskevien tietojen luottamuksellisuutta, sekä työkaluja optimoimaan laitteiden verkkoyhteyksiä. Bittium SafeMoven tarjoama teknologiaratkaisu on turvallisuudessaan ja helppokäyttöisyydessään oivallinen työkalu ketterään liikkuvaan työhön. Bittium SafeMove® Analytics -ohjelmiston avulla Worcestershiressa voidaan helposti seurata laitteiden todellista käyttöä, verrata Android-laitteiden suorituskykyä Windows-laitteisiin nähden, sekä tunnistaa tapoja verkkoyhteyksien toiminnan parantamiseen.

Koska Worcestershire Health and Care NHS Trust hyödyntää sekä Android- että Windows-laitteita, SafeMoven tietoturva- ja laitehallintaominaisuuksien toimiminen molemmilla laitealustoilla on avain liikkuvan laitekaluston tehokkaaseen hallintaan. Ylläpitäjillä on aina ajantasainen näkyvyys laitteisiin, ja mahdollisuus varmistaa, että uusimmat tietoturvakäytännöt ovat aina käytössä.

“Tärkein prioriteettimme oli helpottaa potilastietojärjestelmien turvallista etäkäyttöä hoitotyöntekijöillemme. Bittium SafeMove® on parantanut merkittävästi käyttäjäkokemusta vähentämällä useita vaiheita yhteydenmuodostamisessa ja poistamalla tarpeen käyttää monimutkaisia tunnistamiseen tarvittavia välineitä mobiililaitteissa. Käyttäjillämme on nyt turvallinen, helppokäyttöinen ja luotettava pääsy Trustin sisäverkkoon myös kotihoitotilanteissa. Tämä alkaa näkyä paremmissa hoitotuloksissa, mikä on tietysti organisaatiossamme ensisijaisena tavoitteena,” kertoo Worcestershire Health and Care NHS Trustin IT-osaston apulaisjohtaja David Brown.

”On etuoikeus saada olla mukana kehittämässä seuraavan sukupolven liikkuvan työn ratkaisuja Worcestershire Health and Care NHS Trustin kanssa. On erittäin innostavaa työskennellä David Brownin ja hänen tiiminsä kaltaisten innovaattoreiden kanssa. Heidän edistyksellinen ajattelutapansa ja kyky omaksua uusia työtapoja terveydenhuollossa auttavat vahvistamaan myös SafeMoven etumatkaa turvallisen liikkuvan työn kärkituotteena,“ sanoo Juha Eskelin, Bittiumin SafeMove® -ratkaisuista vastaava johtaja. “Mahdollisuus työskennellä Worcestershiren kaltaisten malliesimerkkiorganisaatioiden kanssa auttaa meitä määrittelemään ja toteuttamaan parhaita toimintatapoja liikkuvaan työhön myös muille NHS-organisaatioille tästä eteenpäin,” Eskelin jatkaa.

Lisätietoja Bittium SafeMove® -ratkaisuista löytyy www-sivuiltamme osoitteesta https://www.bittium.com/secure-communications-connectivity/secure-remote-access-for-care-workers .

Lisätietoja:

Juha Eskelin
Bittium SafeMove -ratkaisuista vastaava johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium – SafeMove-ratkaisut

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Etätyöratkaisuiden edelläkävijänä Bittium tarjoaa helppokäyttöisiä SafeMove® -ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla liikkuvilla työntekijöillä on aina huipputurvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta, paikasta ja verkkoyhteydestä riippumatta. SafeMove®-ratkaisuiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös haastavissa olosuhteissa ja tuotteita on laajasti käytössä vaativissa ympäristöissä, kuten tietoturva- ja viranomaismarkkinoilla, terveydenhuollossa, vesi- ja voimalaitoksissa sekä puolustushallinnossa. Bittiumin vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com .