Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2019

Print Print this release
25. Huhtikuuta 2019

Antti Näykki nimitetty Bittiumin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 25.4.2019 klo 11:00

Antti Näykki nimitetty Bittiumin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

Antti Näykki, 42, (insinööri, sulautetut järjestelmät) on nimitetty Bittium Oyj:n liiketoiminnan kehitysjohtajaksi 29.4.2019 alkaen. Hän siirtyy Bittiumille Jutel Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Antilla on pitkä kokemus vastuullisesta kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Aiemmin Antti on toiminut erilaisissa myynti- ja johtotehtävissä muun muassa Polystar T&M:llä, Exfo:lla ja Nethawkilla. Bittiumin kehitysjohtajan tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Hannu Huttuselle.

”Bittium on viime vuosina investoinut merkittävästi omien tuotteiden ja ratkaisuiden kehittämiseen hakien kansainvälistä kasvua liiketoiminnan kehittämiseksi. Vuonna 2018 teimme merkittäviä kansainvälisiä läpimurtoja tuotteiden ja palveluiden viemisessä kansainvälisille markkinoille ja pääsimme takaisin kasvu-uralle. Olemme iloisia saadessamme tässä liiketoiminnan kehitysvaiheessa toivottaa Antin lämpimästi tervetulleeksi Bittiumille. Hänellä on vuosien kokemus liiketoimintojen kehittämisestä ja strategisten projektien läpiviemisestä” sanoo Hannu Huttunen, Bittium Oyj:n toimitusjohtaja.

Oulu, 25.4.2019
Bittium

Lisätietoja:
Hannu Huttunen
toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5466

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium
Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com