Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2019

Print Print this release
25. Maaliskuuta 2019

Bittium SafeMove® -ratkaisun uusi ohjelmistoversio esillä Digital Health Rewired -tapahtumassa Lontoossa

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 25.3.2019, kello 15.45

Bittium SafeMove® -ratkaisun uusi ohjelmistoversio esillä Digital Health Rewired -tapahtumassa Lontoossa

Uusi versio tuo tärkeitä uusia ominaisuuksia tukemaan kyberturvallisuuteen liittyvää kriisinkestävyyttä ja optimoimaan liikkuvaa työntekoa

Oulussa, 25.3.2019 – Bittium esittelee uutta ohjelmistoversiota tietoturvallisesta Bittium SafeMove® -etäkäyttöratkaisusta Digital Health Rewired -tapahtumassa Englannissa, Lontoossa, 26. maaliskuuta 2019. Digital Health Rewired on uusi kaksipäiväinen konferenssi ja yksipäiväinen näyttely, joka liittää yhteen terveydenhuollon IT-johtajat ja uusimmat digitaalisen terveydenhuollon innovaatiot.

Uusi Bittium SafeMove® 11 -versio tuo tärkeitä uusia ominaisuuksia tukemaan kyberturvallisuuteen liittyvää kriisinkestävyyttä ja optimoimaan liikkuvaa työntekoa. Liikkuvan työvoiman ylläpitäjille tarjotaan lisää työkaluja liikkuvuuden turvalliseen hallintaan ja mobiililaitteiden yhteysongelmien nopeaan löytämiseen ja korjaamiseen.

Uudet ominaisuudet:

  • Yksi merkittävistä uusista ominaisuuksista on entistä tehokkaampi tekniikka langattomien yhteyksien kaistan optimointiin. Tämän avulla sovellusten käyttö erityisesti vanhemmilla ja hitaammilla yhteyksillä tehostuu. Hitaiden yhteyksien hyödyntäminen on tärkeää esimerkiksi haja-asutusalueilla, missä nopeiden LTE-verkkojen kattavuus ei riitä liiketoimintakriittiseen käyttöön poliisin ja pelastusviranomaisten, ensi- ja kotihoidon ja kriittisen infrastruktuurin ylläpidon tehtävissä. Uusi tekniikka yhdessä SafeMoven tilatietoisen ja automaattisen verkkoliikenneprofiloinnin kanssa tuottaa käyttäjille paremman mobiilin käyttökokemuksen ilman että käyttäjien tarvitsee tehdä mitään. Lisäksi SafeMove-työasemat ja -laitteet pystyvät ohjaamaan yhteydet automaattisesti varapalvelimille silloin, kun ensisijaiset palvelimet ovat esimerkiksi kyberhyökkäyksen tai muun kriisitilanteen johdosta tavoittamattomissa.
  • Android-käyttöliittymä ja sen ulkoasu on täysin uudistettu tuottamaan turvallisten ja luotettavien yhteyksien käyttäjille parempaa tilannekuvaa laitteen verkkoyhteyksien tilasta. Uusi yhdenmukainen käyttöliittymä toimii samoin nyt kaikilla päätelaitteilla.
  • SafeMove® Managerin hallintakäyttöliittymiin on tuotu jälleen uusia ominaisuuksia tehostamaan ylläpitäjien työtä. Android-laitteiden hallinnassa voi nyt luoda Android for Work -työtiloja hallituille laitteille ja niin sanotun kioski-tilan eli yhden sovelluksen käyttötilan etähallinta on nyt mahdollista. Lisäksi SafeMove® Analyticsista ja Zonesta integroitavien laitetietojen ja hälytysten myötä SafeMove® Manager on laajentunut entistä monipuolisemmaksi mobiilin tietoturvan ja tilannekuvan käyttöliittymäksi.
  • Myös OEM-asiakkaille suunnattu SafeMove® Mobile Router Toolkit -ohjelmisto päivittyy. Monikanavaisten reititinten valmistajat voivat integroida uusia ohjelmisto-ohjattuja mobiiliverkko-ominaisuuksia (SD-WAN) reitittimiinsä. Joustavat ominaisuudet verkkojen priorisointiin, linkkien yhdistämiseen ja katkeamattomiin yhteyksiin tuottavat lisäarvoa toimintakriittisten sovellusten käyttöön erityisesti pelastusviranomaisten ja muiden liikkuvien ajoneuvojen käyttökohteissa.

Bittium SafeMove® 11 on välittömästi saatavilla ylläpitoasiakkaillemme.

Tapahtumassa esiteltävät tuotteet ja ratkaisut:

  • Bittium SafeMove® Mobile VPN mahdollistaa kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla mobiililaitteen ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. Bittium SafeMoven avulla esimerkiksi kotihoitopalveluiden työntekijät pääsevät samoihin sovelluksiin ja järjestelmiin kuin sairaalassakin, mahdollistaen turvallisen ja reaaliaikaisen pääsyn potilastietoihin.
  • Bittium SafeMove® Analytics on verkkoyhteyksien seuranta- ja raportointimoduuli, jonka avulla yritykset voivat kerätä tietoja langattomien verkkoyhteyksien toimivuudesta tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi-verkoista. Lisäksi ohjelmiston uudet tietoturvaominaisuudet osaavat välittömästi raportoida mahdollisista tietoturvapoikkeamista työntekijöiden käyttämissä mobiililaitteissa. Tämä mahdollistaa kyberuhkiin reagoimisen ilman viiveitä, esimerkiksi sulkemalla poikkeamasta raportoinut laite yritysverkosta tilanteen selvityksen ajaksi.
  • Bittium SafeMove® Zone Health on suunniteltu auttamaan terveydenhuollon organisaatioita seuraamaan tehokkaasti potilaita sairaalan ulkopuolella. Se tarjoaa kaksisuuntaisen viestintäyhteyden potilaan ja hoitajan välillä, jonka avulla potilaat voivat tehdä hälytyksen Zone-sovelluksen kautta ja sairaanhoitajat voivat pyytää potilailta kuittausta esimerkiksi havaittujen sydämen rytmihäiriöiden jälkeen.

Bittiumin tuotteet ja palvelut ovat esillä osastolla B24.

Lisätietoja Bittium SafeMove® -ratkaisuista löytyy www-sivuiltamme osoitteesta https://www.bittium.com/secure-communications-connectivity/secure-remote-access-for-care-workers .

Lisätietoja:

Juha Eskelin
Bittium SafeMove -ratkaisuista vastaava johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium – SafeMove-ratkaisut

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Etätyöratkaisuiden edelläkävijänä Bittium tarjoaa helppokäyttöisiä SafeMove® -ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla liikkuvilla työntekijöillä on aina huipputurvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta, paikasta ja verkkoyhteydestä riippumatta. SafeMove®-ratkaisuiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös haastavissa olosuhteissa ja tuotteita on laajasti käytössä vaativissa ympäristöissä, kuten tietoturva- ja viranomaismarkkinoilla, terveydenhuollossa, vesi- ja voimalaitoksissa sekä puolustushallinnossa. Bittiumin vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com .