Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2019

Print Print this release
11. Maaliskuuta 2019

Bittium esittelee tietoturvallista Bittium Tough Mobile™ -älypuhelinta ja sen uutta Multicontainer-ominaisuutta British APCO ja Critical Communications Europe -viranomaismessuilla

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 11.3.2019, kello 11.00

Bittium esittelee tietoturvallista Bittium Tough Mobile™ -älypuhelinta ja sen uutta Multicontainer-ominaisuutta British APCO ja Critical Communications Europe -viranomaismessuilla

Oulussa, 11.3.2019 – Bittium esittelee tietoturvallista Bittium Tough Mobile -älypuhelinta ja sen uutta, usean suojatun työtilan mahdollistavaa Multicontainer-ominaisuutta British APCO ja Critical Communications Europe -viranomaismessuilla Coventryssa, Isossa-Britanniassa 12.–13. maaliskuuta 2019. Suojattujen työtilojen avulla käyttäjät voivat turvallisesti ja helposti käsitellä jopa usean eri organisaation luottamuksellisia tietoja sekä lisäksi omia henkilökohtaisia tietojaan ja sovelluksiaan samalla Bittium Tough Mobile -älypuhelimella. Jokaisen suojatun työtilan yhteydet, palvelut ja sovellukset ovat yhtä aikaa toiminnassa ja helposti käytettävissä puhelimen aloitusnäytöltä sivulle pyyhkäisemällä.

Lisäksi tapahtumassa esitellään:

  • Bittium Tough Mobile HybridX™ -ratkaisua, jonka avulla viranomaiset voivat käyttää sekä Bittium Tough Mobile -älypuhelinta että PMR-erillisverkon radiota, ja muodostaa yhteyden sekä LTE- että PMR-erillisverkon käyttäjiin samalla laitteella.
  • Kriittisen kommunikaation verkkoyhteyksien laadun seurantaan ja raportointiin tarkoitettua Bittium SafeMove® Analytics -ohjelmistoa, jolla voidaan kerätä tietoa laitekannan kokemasta tosiasiallisesta verkon palvelutasosta ja tehostaa näin viranomaisten toimintaa.
  • Bittium Secure Suite™ -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmistoa, jolla turvataan Bittium Tough Mobile -älypuhelimen tietoturvaominaisuuksien tehokkain mahdollinen hyödyntäminen, laitteen luotettava etähallinta, sekä salataan laitteen käyttämät datayhteydet.

Bittium on edustettuna myös kolmessa tapahtuman paneelikeskustelussa:

British APCO -ohjelma:

  • ”Standard commercial or specialised LTE devices? What will work for you?” -paneelikeskustelussa myyntijohtaja Jarno Majava keskustelee tällä hetkellä viranomaiskäyttöön saatavilla olevista LTE-laitteista ja niiden ominaisuuksista.

Critical Communications Europe -ohjelma:

  • “The next generation: what, why when?” -paneelikeskustelussa tuotepäällikkö Timo Piironen keskustelee 5G-teknologiasta ja sen viranomaiskäytön tulevaisuudesta.
  • “Internet of Public Safety Things: critical connectivity” -paneelikeskustelussa Bittium SafeMove® -tietoturvaratkaisuista vastaava johtaja Juha Eskelin keskustelee IoT-ratkaisujen hyödyntämisestä viranomaiskäyttöön.

Bittiumin tuotteisiin ja ratkaisuihin voi tutustua messuosastolla C12.

Lisätietoja:

Jari Sankala
Defense & Security -tuote- ja palvelualueen johtaja
Puh. 040 344 3507
Email: sales1global(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium - Defense & Security

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Puolustus- ja turvallisuusmarkkinoille Bittium tarjoaa moderneimmat ja suorituskykyisimmät tuotteet ja ratkaisut taktiseen tiedonsiirtoon ja tietoturvalliseen viestintään. Taktisen tiedonsiirron tuotteet ja ratkaisut mahdollistavat laajakaistaisen puheen ja tiedonsiirron kaikille joukoille taistelukentällä. Tietoturvalliseen viestintään Bittium tarjoaa luotettavat ja sertifioidut mobiililaite- ja kyberturvallisuusratkaisut aina LUOTTAMUKSELLINEN-tasolle asti. Bittiumin vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com