Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2019

Print Print this release
01. Maaliskuuta 2019

Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Pörssitiedote

Vapaa julkaistavaksi 1.3.2019 klo 14:00

Muutoksia Bittium Oyj:n johtoryhmässä

Bittium Oyj:n Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueesta vastaava johtaja ja yhtiön johtoryhmän jäsen Klaus Mäntysaari on ilmoittanut siirtyvänsä toisen yhtiön palvelukseen. Mäntysaari on työskennellyt Bittiumilla useissa eri langattoman palveluliiketoiminnan tehtävissä vuodesta 2004. Hän jatkaa yhtiön palveluksessa 30.4.2019 asti.

”Kiitän lämpimästi Klausia hänen panoksestaan Bittiumin menestyksen eteen. Klausilla on ollut merkittävä rooli yhtiön palveluliiketoiminnan kehittämisessä langattomuuden laajentuessa yhä uusille sovellusalueille. Toivotan Klausille myös menestystä tulevissa tehtävissä,” sanoo Hannu Huttunen, Bittium Oyj:n toimitusjohtaja.

Uuden Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtajan haku käynnistetään välittömästi.

Oulu, 1.3.2019

Bittium Oyj

Hannu Huttunen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Hannu Huttunen
toimitusjohtaja
Puh. 040 344 5466

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja 30 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian, neurologian, kuntoutuksen, työterveyden ja urheilulääketieteen osa-alueilla. Bittiumin jatkuvien toimintojen vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu NASDAQ Helsingissä. www.bittium.com

Tiedostot
Release (wkr0006.pdf)