Pörssi- ja lehdistötiedotteet 2019

Print Print this release
25. Helmikuuta 2019

Bittiumin IoT-tuotekehityspalvelut ja teknologiaosaaminen esillä Embedded World -tapahtumassa Nürnbergissä

Lehdistötiedote

Vapaa julkaistavaksi 25.2.2019, kello 10.30

Bittiumin IoT-tuotekehityspalvelut ja teknologiaosaaminen esillä Embedded World -tapahtumassa Nürnbergissä

 

Oulussa, 25.2.2019 – Bittium esittelee edistyksellisiä tuotekehityspalveluitaan ja teknologiaosaamistaan Embedded World -messuilla Nürnbergissä, Saksassa 26.–28. helmikuuta 2019. Bittiumin vahva osaaminen langattomista laitteista, verkkoinfrastruktuurista, esineiden internetistä ja tietoturvasta mahdollistavat uuden sukupolven tuotteiden ja ratkaisujen luomisen. Voimme auttaa asiakkaitamme kaikissa tuotekehityksen vaiheissa; teknologiakonsultoinnista ja konseptoinnista valmiiden avaimet käteen -tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Standardeihin perustuvat laadunhallintajärjestelmät yhdistettynä läpinäkyvään ja ketterään toimintatapaan takaavat palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden.

”Embedded World -messut ovat mielestämme erinomainen tilaisuus esitellä tarjontaamme paikallisille asiakkaillemme. Viime syksynä Müncheniin avattu toimistomme oli ensimmäinen askel tukemaan liiketoimintamme kehittämistä Keski-Euroopassa ja tavoitteenamme on kasvattaa myyntiä tällä alueella merkittävästi”, kertoo Klaus Mäntysaari, Bittiumin Connectivity Solutions tuote- ja palvelualueen johtaja. ”Koemme Keski-Euroopan tärkeäksi markkina-alueeksi, ja haluamme panostaa siihen, että voimme olla lähempänä asiakkaitamme.”

Esiteltävät tuotteet ja palvelut:

  • Tuotekehitys- ja suunnittelupalvelut: Bittium tarjoaa ammattitaitoisia tuotekehityspalveluja ja teknologiaosaamista langattomiin laitteisiin, verkkoinfrastruktuuriin ja IoT-ratkaisuihin. Bittium on erikoistunut langattomien, pienikokoisten ja virrankulutukseltaan optimoitujen sekä useita eri verkkoteknologioita tukevien laitteiden kehittämiseen. Laaja kokemuksemme edistyksellisistä radioviestintäteknologioista, tietoturvasta, langattomista laitteista ja monikansallisista projekteista eri puolilla maailmaa on luonut meille maineen luotettavana suunnittelukumppanina tietoturvallisten IoT-laitteiden prototyyppien, tuotteiden ja ratkaisuiden kehittämisessä.
  • Tietoturvaratkaisut: Bittium SafeMove® -tuoteperheen ratkaisut mahdollistavat kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien. SafeMoven avulla liikkuvilla työntekijöillä on aina huipputurvalliset ja saumattomat yhteydet yrityksen sisäverkkoon ajasta, paikasta ja verkkoyhteydestä riippumatta. SafeMove® Analytics-työkalu kerää jatkuvaa tietoa verkkoyhteyksistä, kuten yhteyden tilasta, yhteyden vahvuudesta, yhteysnopeudesta, yhteystyypistä ja Wi-Fi -verkoista. Lisäksi ohjelmiston tietoturvaominaisuudet osaavat välittömästi raportoida mahdollisista tietoturvapoikkeamista käyttäjien mobiililaitteissa. Tämä mahdollistaa kyberuhkiin reagoimisen ilman viiveitä, esimerkiksi sulkemalla poikkeamasta raportoinut laite yritysverkosta tilanteen selvityksen ajaksi. SafeMove®-ratkaisuiden toimintavarmuus on huippuluokkaa myös haastavissa olosuhteissa ja tuotteita on laajasti käytössä vaativissa ympäristöissä, kuten tietoturva- ja viranomaismarkkinoilla, terveydenhuollossa, vesi- ja voimalaitoksissa sekä puolustushallinnossa.

Bittiumin tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua messuilla osastolla 447 hallissa 4. Lisätietoja tarjonnasta löytyy www-sivuiltamme osoitteesta: www.bittium.com .

Lisätietoja:

Klaus Mäntysaari
Connectivity Solutions -tuote- ja palvelualueen johtaja, teknologiajohtaja
Puh. 040 3443507
Email: communications(a)bittium.com

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet

Bittium

Bittium on luotettava suomalainen yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista ja biosignaalien käsittelystä. Bittium tarjoaa ammattitaitoisia tuotekehityspalveluja ja teknologiaosaamista langattomiin laitteisiin, verkkoinfrastruktuuriin ja IoT-ratkaisuihin. Yritys tekee myös tutkimus- ja kehitystoimintaa 5G:n, tekoälyn, ohjelmistorobotiikan ja pilvipalveluiden parissa. Bittiumin kilpailukyky perustuu vahvaan teknologia- ja tietoturvaosaamiseen sekä luotettavuuteen ja laatuun. Bittiumin vuoden 2018 liikevaihto oli 62,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,8 miljoonaa euroa. Bittium Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.bittium.com